TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.parchet-parchetar.ro este administrat de SAV BODEN SRL, societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.R.C. Brasov cu nr. J08/2408/2017, avand CUI 38122765, cu sediul in Teliu, Strada: STR. 23 AUGUST, NR.622, jud. Brasov si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.parchet-parchetar.ro fara o notificare prealabila.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a Politicii utilizarii cookie-urilor si a Politicii de confidentialitate. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

  1. Website-ul parchet-parchetar.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.parchet-parchetar.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.parchet-parchetar.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

  1. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.parchet-parchetar.ro este un site de prezentare a societatii Sav Boden SRL. Pentru ca www.mobilasimex.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

– Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.

– Nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.

– Nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces.

– Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

  1. Drepturile de Proprietate Intelectuala

Sav Boden SRL detine toate drepturile, titlul si interesul pentru drepturile de proprietate intelectuala continute in cea mai mare parte a continutului prezent pe acest website: text, imagini, grafica, video, denumite („Materialele„). Elementele website-ului sunt protejate de drepturile de autor, de comert, de marci comerciale, de concurenta neloiala si alte legi si nu pot fi copiate sau imitate in intregime sau partial. Sunteti de acord sa respectati toate legile privind drepturile de autor in ceea ce priveste utilizarea acestui site si sa impiedicati orice copiere neautorizata a Materialelor. Nici un material de pe acest site nu poate fi copiat, modificat, reprodus, republicat, descarcat, incarcat, transmis, difuzat, postat, pus la dispozitia publicului, afisat, transmis sau distribuit in orice forma, cu exceptia scopului personal, necomercial fara permisiunea scrisa prealabila din partea Sav Boden SRL. De asemenea, sunteti de acord sa nu va adaptati, sa modificati sau sa creati o lucrare derivata din orice Material, cu exceptia utilizarii personale, necomerciale. Toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres aici sunt rezervate. Utilizarea neautorizata a Materialelor poate incalca drepturile de autor, marcile comerciale si alte legi aplicabile si ar putea conduce la sanctiuni penale sau civile.

  1. Limitarea raspunderii

www.parchet-parchetar.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

  1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.