Scările pot fi placate cu materiale diverse precum gresie, marmură sau piatră, însă niciun material nu poate eclipsa lemnul și gama sa largă de specii și finisaje.

Fie că scara este amplasată în mediul privat (vilă, penthouse) sau într-un mediu destinat publicului larg (magazine, restaurante, hoteluri, sedii de firmă), pentru a alege materialul adecvat, este indicat să țineți cont în primul rând de traficul pe care îl va suporta scara, dar și de stilul în care este amenajat interiorul clădirii – clasic, rustic, avangardistetc.

Lemnul de stejar este ideal pentru adepții stilului clasic. Stejarul este un lemn nobil prin excelență, este solid și durabil, iar o scară placată cu stejar va oferi caracter și eleganță interiorului.

Lemnul de brad impresionează prin culoarea sa naturală și atemporală, dar care poate fi foarte ușor personalizată prin baițuri sau lacuri de diverse culori, pentru a se integra cât mai bine în decorul ambiental.

Lemnul de fag se remarcă prin culoarea plăcută, finețea fibrelor și robustețe, iar o scară confecționată din acest material va avea un design modern și va rezista totodată în timp.

Indiferent de materialul pe care îl doriți– lemn din esențe tari, în structură stratificată sau multifilată, echipa noastră este specializată în placările scărilor din beton cu toate elementele sale constitutive sau conexe: trepte, contratrepte, mână de sprijin (mână curentă), baluștri, pervaze, glafuri.

Vă stăm la dispoziție pentru lucrări de montaj și placare scări:

 • Montaj trepte
 • Montaj contratrepte
 • Montaj plinte
 • Montaj balustrade
 • Montaj mână curentă

 

Lăsați-ne câteva detalii despre tipul de lucrare pe care o doriți și vă contactăm în cel mai scurt timp!

  Serviciu:
  Suprafața lucrării (m2):
  Telefon:
  Nume / Prenume:
  Localitate:
  Email:

  Respect față de lemn.