Făcând tranziția între interiorul și exteriorul unei clădiri, terasele sunt spațiile favorite ale multor persoane. În funcție de preferințe și necesități, terasele pot avea un design clasic, rustic sau modern, acestea putând fi realizate din diferite tipuri de materiale, dimensiuni sau forme.

 

Terasele din lemn se integrează perfect în spațiul exterior și denotă căldură și intimitate. În raport cu stilul arhitectural al clădirii, terasele pot fi confecționate din scânduri sau plăci geometrice mari, din specii de lemn lamelar, masiv sau exotic pe nuanțe natur, mai închise sau antichizate. Desigur, bugetul pe care îl alocați va fi influențat de materialul ales: scândurile de rășinoase, precum pinul, sunt mult mai puțin costisitoare decât scândurile din lemn exotic, însă costurile vor crește datorită proceselor de tratare cu uleiuri sau vopseluri protectoare, astfel încât lemnul să reziste pe termen cât mai lung.

Dacă vă place aspectul lemnului, dar nu sunteți pregătit pentru operațiunile de întreținere care se impun, puteți opta pentru o terasă din material compozit precum PVC-ul (material plastic) sau WPC-ul (lemn plastifiat), care prezintă texturi ale lemnului din ce în ce mai realiste, fiind comercializate într-o gamă largă de culori.

PVC-ul are mai multe avantaje: este ieftin, rezistent la foc, apă, radiații ultraviolete și substanțe chimice.

Plăcile de WPS au în compoziție fibre de lemn exotic, polietilenă de înaltă densitate și aditivi care îmbunătățesc caracteristicile produsului. Acest tip de material este tot mai apreciat datorită faptului că este prietenos cu mediul și se prelucrează cu mare ușurință.

Materialele compozite sunt ideale pentru terasele exterioare și pentru piscine, datorită faptului că au  o bună stabilitate și rezistență în timp, nefiind influențate drastic de variațiile de umiditate și temperatură.

 

Așadar, fie că doriți să amenajați o terasă acoperită / descoperită sau o piscină într-un spațiu privat sau în cadrul unei locații destinate publicului (bistro, restaurant, centru de agrement etc), vă stăm la dispoziție pentru lucrări de montaj.

 

 • Montaj terase lemn masiv (DECK)
 • Montaj terase din PVC
 • Montaj terase in jurul piscinelor

  Serviciu:
  Suprafața lucrării (m2):
  Telefon:
  Nume / Prenume:
  Localitate:
  Email:

  Respect față de lemn.